Teknoloji

OnePlus Ace 2V için yeni detaylar paylaşılmaya devam ediyor

oneplus ace 2v

OnePlus Ace 2V 7 Mart’ta resmen gözler önüne çıkacak. MediaTek’in Dimensity 9000 işlemcisini taşıyacak telefon için yeni detaylar gelmeye devam ediyor. OnePlus Çin Başkanı Louis Li tarafından yapılan paylaşım, telefonun ekran büyüklüğünü ve bellek kapasitesini gösteriyor.

Buna göre, Ace 2V 6.74 inç büyüklüğünde 10-bit AMOLED ekrana sahip. Bu ekran 2772 x 1240 piksel çözünürlüğe sahip. Yenileme hızı 120 Hz olan ekranın maksimum parlaklık seviyesi ise 1450 nit. Ekranın çerçevesinde plastik bordürlerin olmaması ise hem telefonu hafifletiyor hem de panel ve kenarlara daha estetik bir görünüm kazandırıyor.

Ace 2V LPDDR5X RAM ile gelecek. Bunun için 12 ve 16 GB kapasite seçenekleri sunulacak. 12 GB RAM taşıyan model 256 GB, 16 GB RAM’i bulunan versiyon ise 512 GB depolama alanıyla gelecek.

OnePlus Ace 2V hakkındaki pek çok detay şimdiden biliniyor

Li’nin verdiği bilgiye göre, Ace 2V çok ince ekran çerçeveleri ve kum taşı ya da seramik kaplama seçenekleriyle gelecek. OnePlus bu tasarımları daha önce OnePlus 11 ve Ace 2 modellerinde de tercih etmişti. Ace 2’nin Çin dışında OnePlus 11R adıyla satıldığını hatırlatmakta fayda var.

OnePlus Ace 2V hakkında pek çok detay, Ace 2 benzerliğinden dolayı biliniyordu. Farklı noktaların önemli bir kısmı da OnePlus tarafından şimdiden açıklanmış durumda. Telefonla ilgili başka bir sürprizin olup olmayacağını görmek için 7 Mart’a kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER