Teknoloji

OnePlus Ace 2 Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu

oneplus ace 2 pro

OnePlus Ace 2 Pro hakkındaki paylaşımlar ve sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Akıllı telefonun gözler önüne çıkacağı tarih sonunda belli oldu. Şirketin Çin ofisinin başkanı Li Jie, Ace 2 Pro’nun 16 Ağustos’ta resmiyet kazanacağını duyurdu.

Li Jie, Ace 2 Pro’nun Ace 2’ye kıyasla ciddi iyileştirmelerle geleceğini belirtirken, telefonda daha fazla üst sınıf teknolojinin bulunacağı ve böylelike daha da güçlü bir amiral gemisi telefon deneyiminin yaşanacağı ifade edildi.

Ace 2 Pro’nun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin bulunduğu şimdiden bilinenler arasında yer alıyor. Telefonda yeni bir buhar çemberi soğutma sistemi mimarisinin kullanıldığı ve sıcaklık tahliyesinde kullanılan materyallerin 9000 milimetrekarelik bir alanı kapladığı da biliniyor. Tanıtım tarihi için yapılan paylaşım, telefonun tasarımının OnePlus Ace 2 ile aynı olacağını da doğruluyor.

oneplus ace 2 pro

OnePlus Ace 2 Pro 24 GB RAM ile gelecek

OnePlus Ace 2 Pro’da Snapdragon 8 Gen 2’ye eşlik eden bellek seçenekleri 24 GB LPDDR5X RAM’e kadar uzanacak. UFS 4.0 depolama teknolojisinin tercih edildiği telefonda maksimum depolama alanı seçeneği ise 1 TB olacak. Bu bellek kombinasyonunun oyun telefonları dışındaki cihazlar için en yüksek kapasite olacağını belirtelim. Telefonla ilgili diğer detayları duymak içinse 16 Ağustos’u beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER