Teknoloji

OnePlus Ace 2 Pro Snapdragon 8 Gen 2 ve kavisli ekranla gelecek

oneplus ace 2 pro onepls ace 3v
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus Ace 2 geçtiğimiz şubat ayında Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 işlemciyle gözler önüne çıkmıştı. Bu telefonu Dimensity 9000 işlemcili Ace 2V modeli takip etmişti. Şimdi de Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili OnePlus Ace 2 Pro modelinin seriye eklenmesi bekleniyor.

Ace 2 Pro ile ilgili iddiayı ünlü duyumcu Digital Chat Station gündeme getirdi. Akıllı telefonda 1.5K çözünürlüklü kavisli bir ekranın bulunduğu ve BOE tarafından test edilen ekranda başka yeniliklerin sunulacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Ace 2 Pro’nun diğer özellikleri belirsizliklerini koruyor. Ancak dedikodulara göre, Ace 2 Pro’nun kameraları Ace 2 ile aynı olacak. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pili veriyor. 50 megapiksel, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 16 megapiksel ön kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

OnePlus Ace 2 Pro’nun özelliklerinin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor

OnePlus Ace 2 Pro’nun Ace 2 ve Ace 2V’den farklı olduğu veya bu telefonlarla paylaştığı diğer ortak noktalar konusunda önümüzdeki günlerde yeni bilgilerle paylaşmak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER