Teknoloji

OnePlus Ace 2 Pro’nun şarj hızı resmi kayıtlarla doğrulandı

oneplus ace 2 pro

OnePlus Ace 2 Pro‘nun 150W şarj desteğiyle geleceğine dair haberler daha önce görülmüştü. Çin’in sertifika kurumlarından 3C’nin kayıtları sayesinde bu iddia doğrulanıyor. Ace 2 Pro, 3C’nin kayıtlarında da PJA110 model numarasıyla boy gösteriyor. Burada telefonun 150W şarj hızını destekleyen VCBEJACH model numaralı güç adaptörüyle geleceği belirtiliyor.

Daha önce internete sızan bir benchmark testi sonucuna göre, akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye eşlik eden bellek için kapasite seçenekleri 24 TB’a kadar uzanıyor. Maksimum depolama alanı seçeneğinin ise 1 TB olacağı belirtiliyor.

Ace 2 Pro’nun 6.74 inç AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Bu ekranın 2772 x 12240 piksel çözünürlük sunacağı söyleniyor. Yenileme hızının ise 120 Hz olması öngörülüyor.

OnePlus Ace 2 Pro 5000 mAh pille gelecek

OnePlus Ace 2 Pro, 5000 mAh kapasiteli pille gelecek. Ana kamera görevini 50 megapiksel sensörün üstlendiği telefonda 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kameranın da bulunması bekleniyor. Ace 2 Pro’nun duyurusu konusunda resmi bir açıklama gelmese de, sızıntıların artması yakında beklenen açıklamanın yapılabileceğinin sinyalini veriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER