Teknoloji

OnePlus Ace 2 Pro’nun 150W şarj hızı doğrulandı

oneplus ace 2 pro

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili OnePlus Ace 2 Pro’nun çok yakında resmiyet kazanması bekleniyor. Akıllı telefonu gümüş renk seçeneğiyle gösteren görselin ardından yeni bir sızıntı daha geldi. Bu sızıntı telefonun renk seçeneklerinden birinin de mavi olacağını gözler önüne seriyor.

Tanıtım için hazırlandığı tahmin edilen broşürde telefonla ilgili dikkat çekici başka bir bilgi daha veriliyor. Telefonun 150W hızlı şarj desteğiyle geleceği bu broşürle doğrulanmış oluyor. OnePlus Ace Pro’nun (küresel adıyla OnePlus 10T) da aynı şarj hızını desteklediğini hatırlatmakta fayda var.

Akıllı telefonda 24 GB RAM ve 1 TB depolama alanının olacağı biliniyor. Buhar çemberli soğutma için uygulanan yeni katmanlı çözüm de Ace 2 Pro’da kullanıcıları bekleyen özellikler arasında yer alıyor. Bu sistem toplamda 9140 milimetrekarelik bir alanı kaplıyor.

oneplus ace 2 pro

OnePlus Ace 2 Pro’da kablosuz şarj desteği sunulabilir

OnePlus 9 Ağustos’ta manyetik bir şarj adaptörü tanıtacak. Bu tarih bir anlam ifade etmese de, adaptörün OnePlus Ace 2 Pro ile uyumlu olması ve OnePlus’ın kendi telefonlarında yeniden kablosuz şarj desteği sunmaya başlaması bekleniyor. Şirketin kablosuz şarj özellikli son telefonu 18 ay önce çıkan OnePlus 10 Pro olmuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER