Teknoloji

OnePlus Ace 2 Pro’da Snapdragon 8 Gen 2’ye 24 GB RAM ve 1 TB depolama alanı eşlik edecek

oneplus ace 2 pro

OnePlus Ace 2 Pro hakkındaki haberler ve sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin bulunacağı daha önce ortaya çıkmıştı. Ace 2 Pro şimdi de AnTuTu’nun benchmark testinden geçti. Test sonucu, akıllı telefonun Snapdragon 8 Gen 2’ye 24 GB RAM ve 1 TB depolama alanının eşlik ettiği bir versiyonunun da olduğunu gösteriyor. Telefonun 24 GB RAM taşıyabileceği haberi daha önce de gündeme gelmişti.

Akıllı telefonun kutusundan Android 13 yüklü şekilde çıkacağı da test sonucuyla doğrulanıyor. Ace 2 Pro’nun ilk durağı Çin olduğu için Android 13’ü ColorOS 13 kullanıcı arayüzünün tamamlayacağı da şimdiden rahatlıkla söylenebilir.

OnePlus’ın bellek ve depolama alanı için en hızlı standartlar olan LPDDR5X RAM ve UFS 4.0’ı kullanacağı biliniyor. Akıllı telefonun ekranının yenileme hızının 120 Hz olduğu da AnTuTu benchmark testinin sonuç sayfasının gösterdikleri arasında yer alıyor.

OnePlus Ace 2 Pro testten çok yüksek puan aldı

Bir AnTuTu benchmark testinin sonucu, dört ham sentetik testin (CPU, GPU, bellek ve kullanıcı deneyimi) toplamıyla elde ediliyor. OnePlus Ace 2 Pro da testi 1 milyon 700 binin üstünde bir puanla tamamlıyor. Bunun görülen en yüksek puan olduğunu belirtmek gerekiyor. Söz konusu farkı 363.361 olan bellek puanının yarattığını söylemek yanlış olmayacaktır. Bellek puanı sayesinde Ace 2 Pro’nun Nubia Red Magic 8 gibi güçlü bir oyun telefonunu sollamasını mümkün kılıyor.

İLGİLİ HABERLER