Teknoloji

OnePlus Ace 2 Pro’nun gümüş renk seçeneği görüldü

oneplus ace 2 pro

OnePlus Ace 2 Pro üzerinde çalıştığını daha önce açıklamıştı. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci taşıyacağı bilinen telefonla ilgili diğer detaylar resmen paylaşılmasa da, sızıntılar sayesinde görülüyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından yapılan son paylaşım, akıllı telefonun gümüş renk seçeneğini gösteriyor.

Söz konusu görsel, akıllı telefonun uluslararası pazara OnePlus 11R adıyla açılan OnePlus Ace 2’den bazı yönleriyle ayrıştığını da gözler önüne seriyor. Yan çerçeveye iliştirilen yuvarlak kamera modülündeki yazılar, ana kameranın 50 megapiksel 1/1.56″ sensör ve optik görüntü sabitleme özelliğine sahip olduğunu gösteriyor. Ace serisi OnePlus’ın amiral gemisi olmadığı için Ace 2 Pro’nun kamerasında Hasselblad markası yer almıyor. Ancak yuvarlağın üst kısmında “ULTRACMOS CAMERA” yazısının olduğu fark ediliyor.

“ULTRACMOS CAMERA” Psemi tarafından geliştirilmiş patentli bir teknoloji. Bu teknoloji, her karede tutarlı bir fotoğraf performansı vadediyor. Akıllı telefonda Snapdragon 8 Gen 2’ye 24 GB RAM ve 1 TB depolama alanının eşlik edeceği de biliniyor. Telefon dünyaya açılırken 24 GB RAM ve 1 TB depolama alanı seçeneğinin sunulup sunulmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

OnePlus Ace 2 Pro dünyaya OnePlus 11T adıyla açılabilir

OnePlus Ace 2 Pro’nun dünyaya OnePlus 11T adıyla açılması muhtemel görünüyor. Zira ilk Ace Pro, Çin dışında OnePlus 10T adıyla satılmıştı. Bu öngörünün doğru olup olmadığını görmek için öncelikle Çin’deki duyurunun yapılmasını beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER