Teknoloji

OnePlus Ace 2 Pro’da Snapdragon 8 Gen 2’ye 24 GB RAM eşlik edebilir

oneplus ace 2 pro onepls ace 3v

OnePlus Ace 2 Pro, temmuz ayı bitmeden tanıtılması beklenen telefonlar arasında sayılıyor. Cihaza dair pek çok detay şimdiden sızıntılar sayesinde görülmüş durumda. Bu sızıntılara yenileri eklenirken, bazı geçmiş sızıntılar da düzeltiliyor.

Weibo’da yapılan bir paylaşıma göre, akıllı telefon 6.74 inç büyüklüğünde ekranla gelecek. Bu modelde orijinal Ace Pro’dakine benzer şekilde kavisli bir ekranın bulunması bekleniyor. Ekran çözünürlüğünün ise Ace 2’deki gibi 1.5K olması öngörülüyor.

Daha önceki sızıntıların gösterdiği gibi; Ace 2 Pro, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci taşıyacak. Bu işlemciye 24 GB gibi yüksek kapasiteli bir RAM’in eşlik edeceği söyleniyor. Dahili depolama alanının ise 1 TB olacağı belirtiliyor. Bu noktada farklı RAM ve depolama alanı seçeneklerinin sunulabileceğini belirtmek gerekiyor. Eğer iddia doğruysa; Ace 2 Pro, Red Magic 8S Pro+’ın ardından 24 GB RAM ile gelen ilk telefon olacak.

Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 150W şarj hızına sahip 5000 mAh kapasiteli pilin vermesi bekleniyor. Orijinal Ace Pro’nun 150W şarj destekli 4800 mAh pil, Ace 2’nin ise 100W şarj destekli 5000 mAh pilin bulunduğunu da bu noktada hatırlatmakta fayda var.

Ace 2 Pro’nun arkasında 50, 8 ve 2 megapiksel çözünürlüklü üç kameranın bulunacağı belirtiliyor. Burada ana kamera görevini Sony IMX890 sensörün üstlenmesi bekleniyor. Aynı sensör OnePlus tarafından Ace 2 ve OnePlus 11 modellerinde kullanılmıştı.

OnePlus Ace 2 Pro Çin dışına çıkacak mı?

OnePlus Ace 2 Pro’nun Çin dışında satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak şirketin Ace 2’yi bazı pazarlarda OnePlus 11R adıyla piyasaya sürdüğünü hatırlatmakta fayda var. Dolayısıyla Ace 2 Pro’yu Çin dışında başka isimlerle görmek sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER