Teknoloji

OnePlus Ace 2 Pro’nun pili 17 dakikada dolacak

oneplus ace 2 pro

OnePlus Ace 2 Pro, 16 Ağustos’ta Çin’de gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, OnePlus şimdiden yeni telefonunun özellikleriyle böbürlenmeye başlamış durumda. Böbürlenilen bu özellikler arasında öne çıkan ise 150W SuperVOOC S şarj teknolojisi oluyor. Şirketten verilen bilgiye göre, bu teknoloji sayesinde Ace 2 Pro’nun 5000 mAh kapasiteli pili 17 dakika içinde tamamen dolacak.

Şirketin kendi bünyesinde geliştirdiği SuperVOOC S teknolojisinin pile “nazik davranacak” şeklinde tasarlandığı belirtiliyor. Akıllı telefon kullanıcılara dört yıllık bir pil ömrü vadediyor. Bununla kastedilenin dört yılın ardından pil kapasitesi kullanımının yüzde 80’e inmesi olduğu tahmin ediliyor.

Akıllı telefonun kutusundan 150W GaN adaptörü ve iki ucu da USB-C olan bir kablo çıkacak. SuperVOOC S moduna ek olarak, şarj adaptörü USB Power Delivery standardıyla 45W güç çıkışı sağlayabilecek. Bu da şarj adaptörünün dizüstü bilgisayarlar gibi cihazlar içinde kullanılabileceği anlamına geliyor.

oneplus ace 2 pro

OnePlus Ace 2 Pro alternatif UFCS standardını da destekleyecek

OnePlus Ace 2 Pro, OnePlus’ın alternatif “UFCS” (Evrensel Hızlı Şarj Özelliği) standardını destekleyen ilk telefonu olma özelliğini taşıyor. Çin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Akademisi’nin liderliğinde Oppo, Xiaomi, Vivo ve Huawei’nin iş birliğiyle geliştirilen UFCS, tescilli hızlı şarj teknolojileri arasında uyumluluk sağlamayı hedefliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER