Teknoloji

OnePlus Ace 2 Pro 100W şarj desteğiyle yaz aylarında resmiyet kazanacak

oneplus ace 2 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus Ace 2 Pro hakkındaki söylentiler bir süre önce etrafta dolaşmaya başlamıştı. Amiral gemisi telefonla ilgili bilgilere yenileri eklenmeye devam ediyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın verdiği bilgiye göre, Ace 2 Pro özellikleri itibarıyla Oppo Reno 10 Pro+’a bir hayli benzeyecek.

1.5K ekran ve 100W hızlı şarj desteği, Ace 2 Pro’nun Reno 10 Pro+’tan alacağı özellikler arasında sayılıyor. Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin ise Ace 2 Pro’yu farklılaştıracak özelliklerden biri olacağı belirtiliyor.

Digital Chat Station, başka bir Weibo paylaşımına yaptığı yorumda ise telefonun temmuz veya ağustos ayında tanıtılacağı belirtiliyor. Bu da Ace 2 Pro’nun Xiaomi’nin henüz duyurusunu yapmadığı Redmi K60 Ultra ile rekabet edeceği anlamına geliyor.

Oppo Reno 10 Pro+’ta 6.74 inç büyüklüğünde AMOLED ekran bulunuyor. Kenarlara doğru kavis yapan bu ekranı oldukça ince bir çerçeve sarıyor. 2772 x 1240 piksel çözünürlüklü ekranın yenileme hızı 120 Hz, maksimum parlaklık seviyesi ise 1400 nit. Bu telefonun 100W şarj desteğine sahip ilk Reno telefonu olduğunu hatırlatmakta fayda var.

OnePlus Ace 2 Pro dünyaya farklı bir isimle açılacak

OnePlus Ace 2 Pro, uluslararası sahneye büyük ihtimalle OnePlus 11T olarak çıkacak. Zira OnePlus Ace Pro dünyaya OnePlus 10T adıyla açılmıştı.

İLGİLİ HABERLER