Teknoloji

OnePlus 9T Hasselblad imzalı gelişmiş kamerayla gelecek

oneplus 9 pro 9t

OnePlus cephesinde işler şu sıralarda oldukça hareketli. Bir yandan Nord 2’yi piyasaya çıkarmaya hazırlanan şirket, bir yandan da tablet pazarına girmeyi değerlendiriyor gibi görünüyor. Buna ek olarak, Oppo’yla bağların kuvvetlenmesi de ayrıca dikkat çekiyor. OnePlus bir yandan da 9T için çalışmalarını sürdürüyor.

OnePlus’ın 9T’nin kamerası için de Hasselblad ile birlikte çalışmaya devam edeceği söyleniyor. Yılın üçüncü çeyreği içinde tanıtılması beklenen telefonda ana kamera görevini Hasselblad tarafından geliştirilen 108 megapiksel sensörün üstleneceği belirtiliyor.

Konuyla ilgili paylaşım, Twitter’da “@imailisa0825” rumuzuyla boy gösteren Çinli bir duyumcudan geldi. Söz konusu paylaşımda akıllı telefonun kullanıcı arayüzü ve ana kamerası dışında bir bilgi verilmiyor.

Paylaşımda akıllı telefonun ColorOS 11 kullanıcı arayüzüyle geleceği de belirtiliyor. Oppo ve OnePlus’ın kendi platformlarını birleştirmesi yönünde bir karar alınsa da, bunun OnePlus 9T’ye yetişmeyeceği düşünülmüştü. Dolayısıyla bunun biraz hırslı bir iddia olduğu söylenebilir.

Önümüzdeki haftalarda odak noktasında OnePlus Nord 2’nin olması muhtemel görünse de, OnePlus 9T hakkında daha fazla detay öğrenmek de sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER