Teknoloji

OnePlus 9R için oyun deneyimini öne çıkaran yeni paylaşım

oneplus 9r
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus CEO’su Pete Lau, kısa bir süre önce OnePlus 9 serisinin üçüncü üyesinin OnePlus 9R adıyla resmiyet kazanacağını doğrulamıştı. OnePlus’tan henüz 5G desteğine de sahip 9R için detaylı bir açıklama gelmiş değil. Ancak şirketin Hindistan ofisi tarafından Twitter’da yapılan bir paylaşım, telefonun tasarımı konusunda ipucu veriyor.

Fotoğrafta OnePlus 9R’nin siluetini görmek mümkün oluyor. Yine de, telefonun sağ kenarının parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yaptığı kolaylıkla anlaşılıyor. Akıllı telefonda oyunlarda kullanılacak iki tetik tuşunun da bulunduğu bu görselde görülüyor. Bu da OnePlus’ın 9R’de oyun deneyimini öne çıkaracağını gösteriyor.

Bu tetik tuşlarının telefona tutturulabilecek bir aksesuar olduğunu tahmin etmek zor değil. OnePlus’ın telefon için başka oyun aksesuarı çıkarıp çıkarmayacağı da belirsizliğini koruyor. Telefonda mobil oyun deneyimine yönelik başka bir özellik sunulup sunulmayacağı konusunda da henüz bilgi verilmedi.

Tetik tuşlarının OnePlus 9R dışında OnePlus 9 ve 9 Pro ile kullanıma uygunluğu da henüz belirsiz. Bu sorunun cevabını almak için yarın gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER