Teknoloji

OnePlus 9E aksesuar üreticisi tarafından doğrulandı

oneplus 9 pro

OnePlus 9 serisi yakında resmiyet kazanacak. Geçtiğimiz aralık ayından bu yana OnePlus 9 Pro ve 9’a uygun fiyatlı üçüncü bir modelin eşlik edebileceğine dair söylentiler de etrafta dolaşıyor. OnePlus 9E, 9 Lite veya 9R gibi isimlerle anılan telefonun özellikleri bilinmiyor. Ancak aksesuar üreticisi Spigen’in kayıtları hem telefonun varlığını hem de 9E adını doğruluyor.

Spigen gibi büyük üreticiler, bu tarz konularda nadiren yanlış bilgi paylaşıyor. Akıllı telefon üreticileri cihaz bilgilerini bu şirketlere önceden gönderdikleri için aksesuar üreticilerinden çıkan bilgiler genellikle doğru oluyor.

Bu son sızıntı, uygun fiyatlı OnePlus 9’un 9R olarak resmiyet kazanacağı iddiasını boşa çıkarıyor. Sızıntılara göre, akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 690 işlemci bulunuyor. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanının bu işlemciye eşlik edeceği belirtiliyor.

oneplus 9eOnePlus bu işlemciyi Nord N10’da da kullanmıştı. Bu da 9E’nin Nord N10 ile aynı pazarlarda satılmayabileceği ihtimalini akıllara getiriyor. OnePlus 9E ve serinin diğer üyelerine dair bilgiler için 8 Mart’ı beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER