Teknoloji

Yeni OnePlus 9 sızıntısı tasarım ve özellikler konusunda ipucu veriyor

oneplus 9

Son sızıntılara göre, OnePlus 2021’in ilk çeyreğinde OnePlus 9 serisi altında üç telefon çıkaracak. Standart OnePlus 9’a Pro versiyonun yanı sıra Lite versiyonun da eşlik etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Lite versiyonun 9E adıyla tanıtılabileceği de söylentiler arasında yer alıyor.

Seriye dair sızıntılara son olarak OnePlus 9’a ait olduğu söylenen iki fotoğraf eklendi. Bu fotoğraflarda telefonun ekranını görmek mümkün oluyor. Ekranın sol üst köşesindeki kamera deliği hemen göze çarpıyor. Ters kablosuz şarj özelliği de fotoğrafların gösterdikleri arasında bulunuyor.

Hâlihazırda OnePlus bu özelliği sadece OnePlus 8 Pro’da sunuyor. Kablosuz şarj özelliği de sadece bu cihazda mevcut. Şirket OnePlus 8T’de bu özelliğe yer vermemişti. Ancak 9 serisiyle birlikte OnePlus’ın kablosuz şarj konusundaki yaklaşımını değiştirmesi ihtimaller dahilinde görünüyor.

OnePlus 9 ile ilgili bilgiler bununla sınırlı kalmıyor. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh kapasiteli pilin vereceği belirtiliyor. 65W kablolu hızlı şarj desteği de telefonda sunulması muhtemel özellikler arasında sayılıyor. Tanıtım günü gelene kadar OnePlus 9’a dair yeni bilgilerin gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER