Teknoloji

OnePlus önümüzdeki hafta önemli bir duyuru yapacak

oneplus 9

OnePlus 9 serisinin mart veya nisan ayında tanıtılabileceği iddiası çok uzun süredir etrafta dolaşıyor. Mart ayının ilk günüyle birlikte OnePlus’tan dikkat çekici bir paylaşım geldi. Şirket, 8 Mart’ta büyük bir duyuru yapacağını açıkladı.

Bu duyurunun yeni amiral gemisi telefonlar için yapılmış olması muhtemel görünse de, OnePlus’ın paylaşımında bu konuda somut bir işaret verilmiyor. Paylaşımda sadece “Ufukta yeni bir şey var” ibaresi yer alıyor. Sayfanın başlığında “Moonshot” isminin yer alması, yeni telefonların tanıtılması ihtimalini kuvvetlendiriyor.

OnePlus 9’la ilgili pek çok detay sızıntılar sayesinde görülmüş durumda. Seride üç telefonun olması ve OnePlus 9’la Pro versiyona 9E adıyla da anılan Lite versiyonun eşlik etmesi bekleniyor. 9E’de Snapdragon 690 ve 64 megapiksel ana kamera gibi özelliklerin bulunacağı belirtiliyor.

Standart OnePlus 9’da ise 120 Hz ekran, Snapdragon 888 işlemci gibi özelliklerin kullanıcıları bekleyeceği söyleniyor. Bu versiyonda ana kamera görevini 48 megapiksel sensörün üstlenmesi bekleniyor.

Oppo Reno 9 Pro ise 6.78 inç, 120 Hz QHD+ ekranla gelecek. Snapdragon 888 işlemcili telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh pilin vermesi bekleniyor. Bu pilin 65W kablolu ve 45W kablosuz şarj desteğiyle geleceği söyleniyor. Telefonun kameraları için OnePlus’ın Hasselblad ile çalıştığı iddiası beklentileri kuvvetlendiriyor. Ancak şimdilik sisteme dair net bir detay görülmüş değil.

İLGİLİ HABERLER