Teknoloji

OnePlus 9 RT için oklar ekim ayını işaret ediyor

oneplus 9r rt 10r

OnePlus 9 serisine OnePlus 9 RT adını taşıyan yeni bir üye eklemeye hazırlanıyor. Android Central sitesinin haberine göre, telefon OnePlus 9R’nin biraz geliştirilmiş bir versiyonu olacak. Bu yıl tanıtılan OnePlus 9R, OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro’ya kıyasla biraz daha mütevazı özelliklere sahip bir cihaz.

OnePlus 9 RT’nin ekim ayında resmiyet kazanacağı ve telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 870 işlemcinin bulunacağı söyleniyor. 120 Hz OLED ekran ve 4500 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Telefonun kutusundan Android 12 ve OxygenOS 12 ile çıkması bekleniyor. Ana kamera sensörünün 50 megapiksel çözünürlüklü olacağı ve OnePlus 9 ve 9 Pro’daki ultra geniş açılı sensörün bu telefonda da kullanılacağı belirtiliyor.

Android Central’ın haberine göre, OnePlus 9 RT Çin ve Hindistan’da satılacak. Avrupa ve Kuzey Amerika’da ise telefonun piyasaya çıkması beklenmiyor. OnePlus genellikle telefonlarını piyasaya genellikle bu yaklaşımla piyasaya sürdüğü için söz konusu iddia şaşırtmıyor.

İLGİLİ HABERLER