Teknoloji

OnePlus 9 Pro sızıntısı tasarım detaylarını gösteriyor

oneplus 9 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus 9’un tasarımıyla ilgili bir sızıntı daha önce ortaya çıkmıştı. Buna şimdi de OnLeaks tarafından paylaşılan OnePlus 9 Pro görselleri eklendi. OnePlus 9 Pro’nun tasarımı da OnePlus 9’un standart versiyonuna benzer görünüyor.

Düz ekran yerine kavisli ekranın tercih edilmesi aradaki en önemli fark olarak göze çarpıyor. Bu ekranın 6.7 inç büyüklüğünde olduğu belirtiliyor ve sol üst köşesinde tek bir kamera deliğinin bulunduğu görülüyor.

Telefonun sağ kenarında güç butonu ve OnePlus’ın imzalarından biri olan Alert Slider tuşu yer alıyor. Sol tarafta ise ses kontrol tuşları görülüyor. Arka panele geçildiğinde ise dikdörtgen şeklindeki kamera modülü göze çarpıyor.

Burada dört kamera sensörünün yer aldığı görülüyor. Ancak OnePlus’ın sızan 9 Pro tasarımının henüz nihai olmadığını belirtmek gerekiyor. Dolayısıyla hem kamera kurulumunda hem de genel tasarımda değişiklik yaşanması sürpriz olmayacaktır.

Dedikodulara göre, OnePlus 9 serisinde 144Hz yenileme hızına sahip ekranlar ve Snapdragon 875 işlemci bulunacak. OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro tasarımı için oklar hâlihazırda mart ayını işaret ediyor. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde seriye dair yeni detaylarla karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER