Teknoloji

OnePlus 9 Pro ile ilgili yepyeni sızıntı; telefonu tüm açılardan görün

oneplus 9 pro

Bir sonraki OnePlus amiral gemisi telefon serisinin tanıtım tarihi yaklaşırken, beklenen sızıntı kaynaklarından da her geçen gün yeni ipuçları geliyor. @OnLeaks olarak da bilinen Steve Hemmerstoffer gibi sızıntı yapan kişiler sayesinde gelecek nesil amiral gemisi Android telefonlar hakkında bol miktarda bilgi toplanıyor. OnePlus 9 Pro da bu telefonlar arasında yer alıyor.

Voice adlı site üzerinde Hemmerstoffer, OnePlus 9 Pro’ya özel bir ilk bakış atmayı sağlayan görüntüleri yayınladı. Ancak paylaştığı taslak fotoğraflardaki tasarım, telefonun hâlâ prototip oluşturma aşamasında olduğunu gösteriyor. Arka kamera düzeni dahil bazı küçük ayrıntılar nihai tasarımı yansıtmayabilir. Anlayabildiğimiz kadarıyla OnePlus 9 Pro, OnePlus 8T ve OnePlus 8 Pro da dahil olmak üzere kendisinden önce gelenlere benziyor.

Örneğin, arka kameranın geniş dikdörtgen tasarımı OnePlus 8T ve Nord Serisini anımsatıyor. Arkada dört adede kadar kamera lensi bulunuyor. Lenslerden ikisi, ana kamera çıkıntısından çıkan metal halkaların içinde yer alıyor. Daha küçük kamera lenslerinin yanı sıra flaş, mikrofon ve bazı sensörler de bu kamera modülüne yerleştirilmiş. Kameralar veya sensörler için henüz ayrıntılı bir özellikler listesi yok.

OnePlus 9 Pro, köşede tek delikli selfie kamerası bulunan 6,7 inçlik kavisli bir ekrana sahip olacak gibi görünüyor. Hoparlörler alt kenarda, Sesli Uyarı Anahtarı ve güç düğmesi sağ tarafta, ses seviyesi düğmesi ise sol tarafta yer alıyor. Telefonun arkası ise camdan yapılmış.

OnePlus 9 Pro, aynı zamanda ters kablosuz şarj özelliği sunan ilk OnePlus telefon olacak. Telefonun arkasındaki alan kulaklık veya akıllı saat gibi diğer ürünleri şarj etmenize olanak tanıyacak.

OnePlus Pro 9’un mart ayında tanıtılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER