Teknoloji

OnePlus 9 Pro işte böyle görünecek

oneplus 9 pro

OnePlus 9 serisi 23 Mart’ta gözler önüne çıkacak. Geri sayım devam ederken, seriyle ilgili sızıntılara da sürekli olarak yenileri ekleniyor. Bunlardan bir tanesi, OnePlus 9 Pro tasarımını tüm hatlarıyla gözler önüne seriyor.

OnePlus 9 Pro’ya ait olduğu söylenen 4K çözünürlüklü görseller, ünlü duyumcu Ishan Agarwal tarafından paylaşıldı. Burada akıllı telefonun Astral Siyah, Sabah Sisi ve Çam Yeşili olarak adlandırılan üç renk seçeneğini görmek mümkün oluyor.

Paylaşılan görsel, OnePlus’ın Hasselblad ile birlikte geliştirdiği kamera sistemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Görselde cihazın ekranının ve arka panelinin yanı sıra kenarlarını görmek de mümkün oluyor.

Agarwal’in paylaşımına göre, OnePlus 9 Pro’da hafif kavisli bir ekran bulunuyor. Standart OnePlus 9 ise düz bir ekran taşıyor. OnePlus 9 Pro’nun mat kaplama bir arka panele sahip olacağı da iddialar arasında bulunuyor.

OnePlus 9 Pro’nun ekranının üzerindeki ön kamera deliği de sızan fotoğrafta görülüyor. Bu ekranın 6.7 inç büyüklüğe ve Quad HD+ ekrana sahip olduğu belirtiliyor. 120 Hz yenileme hızı da ekranın özellikleri arasında sayılıyor. Qualcomm Snapdragon 888 işlemciye sahip telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 65W hızlı şarj desteğine sahip 4000 mAh pilin sağlayacağı belirtiliyor.

OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro ile ilgili tüm detayları duymak için önümüzdeki haftaya kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER