Teknoloji

Yeni tanıtım videosu OnePlus 8T’nin tasarımını gözler önüne seriyor

OnePlus 8T, 14 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliği için geri sayım devam ederken, OnePlus telefonuyla ilgili paylaşımlarını sürdürüyor. Şimdiye kadar genellikle teknik özellikler konusunda bilgi vermeye odaklanan şirket, son paylaşımında telefonun tasarımını gözler önüne çıkardı. Paylaşılan videoda OnePlus 8T’yi “Aquamarine Yeşili” renk seçeneğiyle görmek mümkün oluyor.

OnePlus’tan verilen bilgiye göre, 8T’nin bu renk seçeneği parlak ve cam bir arka panelle gelecek. Şirket, 8T’nin tasarımını şu sözlerle tanımlıyor: “Tasarımda yayılmış yansımadan yararlanıyoruz. Bir ışık kırılması formu olan bu yansıma, ışığı genişleyen bir açıyla dağıtıyor. Böylelikle temiz ve pırıltılı bir arka panel görüntüsü ortaya çıkıyor ve parmak izlerinin belirgin biçimde görülmesi engelleniyor.”

OnePlus’ın paylaştığı videoda göze çarpan bir diğer nokta ise yeni kamera modülü tasarımı oluyor. Şirket 8T ile birlikte ilk defa Samsung’un kullandığına benzer bir kamera tasarımını tercih ediyor. Oppo ve Realme’nin telefonlarında da benzer kamera tasarımlarının kullanıldığını belirtmekte fayda var.

OnePlus 8T, Full HD+ çözünürlüklü 120Hz AMOLED ekranla gelecek. Snapdragon 865 işlemci ve 65W hızlı şarj desteğine sahip telefonla ilgili tüm detaylar için gelecek çarşamba gününü beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER