Teknoloji

OnePlus 8T serisinin izleri uygulama kodlarında görüldü

oneplus 8t serisi
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus’ın telefonlarında bulunan Engineering Mode (Mühendislik Modu) uygulaması; sorunları çözmek, bazı bileşenleri ve özellikleri test etmek için kullanılıyor. Android 11 betasının yüklü olduğu bir telefonda bu uygulamanın kaynak kodlarını inceleyen XDA-Developers ekibi, OnePlus 8T serisi hakkında önemli işaretlere rastladı.

Uygulamanın kodlarında Super Warp Charge isimli bir hızlı şarj çözümünün izleri görülüyor. Bu çözüm sayesinde 8T ve 8T Pro’nun 65W hızında şarj edilebileceği belirtiliyor. OnePlus’ın kardeş şirketleri olarak tanımlanabilecek Oppo ve Realme’nin 65W hızlı şarj desteğini sunması, bu beklentinin gerçeğe dönüşme ihtimalini kuvvetlendiriyor.

65W hızlı şarj desteği Oppo tarafından SuperVOOC 2.0 adıyla sunuluyor. Realme ise bunun için SuperDart adını kullanıyor.

Engineering Mode uygulamasının OnePlus 8T serisi hakkındaki ipuçları bununla da sınırlı kalmıyor. Kodlara göre, OnePlus bu seride yeni bir renk seçeneğini kullanıcıların karşısına çıkarabilir. Buz Mavisi olarak adlandırılan bu rengin nasıl görüleceği şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER