Teknoloji

OnePlus 8T Pro için beklenen açıklama geldi

oneplus 8t pete lau

OnePlus 8T Pro hakkında uzun süredir devam eden dedikodulara noktayı OnePlus CEO’su Pete Lau koydu. Lau, 8T’nin Pro versiyonunun çıkmayacağına dair haberleri doğruladı. OnePlus CEO’su bu bilgiyi Weibo’daki hesabı aracılığıyla paylaştı. Lau, 14 Ekim’deki OnePlus 8T tanıtım etkinliğine dair bilgiler de verdi.

Lau, “Pro seviyesi ürünler” isteyenlerin henüz altı ayını doldurmamış olan OnePlus 8 Pro’yu tercih edebileceğini belirtti. OnePlus CEO’su şirketin bundan böyle her yıl sadece bir adet “Pro” telefon çıkaracağının da ipucunu verdi.

Şirketin hayranlarının 8T için heyecanlanmasını isteyen Lau, bu akıllı telefonda da bazı sürprizlerin kullanıcıları beklediğini dile getirdi. OnePlus’ın bu etkinlikte 8T’nin yanı sıra yeni bir kablosuz kulaklık, akıllı saat ve giriş segmenti bir cihaz tanıtması da bekleniyor.

OnePlus 8T hakkındaki bilgiler de tanıtım öncesinde resmi kanallar aracılığıyla paylaşılıyor. Akıllı telefonda 120Hz ekranın ve 65W Warp Charge hızlı şarj teknolojisinin bulunduğu şimdiden biliniyor. Önümüzdeki günlerde bu bilgilerin yanına yenilerinin eklenmesi de sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER