Teknoloji

OnePlus 8T’nin bir özelliği daha doğrulandı

oneplus 8t

OnePlus, yeni amiral gemisi telefonu OnePlus 8T hakkındaki bilgileri 14 Ekim’deki tanıtımdan önce paylaşmaya devam ediyor. Akıllı telefonun çeşitli özelliklerini şimdiden gün yüzüne çıkaran şirket, şimdi de telefonun arkasında ultra geniş açılı bir kameranın olacağını doğruladı.

OnePlus 8T’nin arkasında ultra geniş açılı bir kameranın bulunacağına dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Akıllı telefonun arkasında toplamda dört kameranın olması ve bunların Samsung’unkine benzer bir dikdörtgen modüle yerleştirilebileceği belirtilmişti. İnternete sızan görseller de bu iddiayı doğrular nitelikteydi.

OnePlus 8T’nin 65W Warp Charge hızlı şarj desteğine sahip 4500 mAh kapasiteli bir pille geleceği biliniyor. Telefonun pilinin 40 dakikadan kısa bir süre içinde dolacağı belirtiliyor. 120Hz AMOLED ekran da telefonun doğrulanan özellikleri arasında bulunuyor.

Bu ekranın OnePlus 8’in aksine düz olacağı söyleniyor. Ekranın sol üst köşesinde yuvarlak bir kamera deliğinin yer alacağı da konuşuluyor. Telefonda kablosuz şarj ve suya dayanıklılık gibi özelliklerin bulunup bulunmadığı ise şu an için bilinmiyor.

OnePlus 8T, yukarıda da belirttiğimiz gibi 14 Ekim’de tanıtılacak. Bu tarihten önce telefonla ilgili yeni bilgilerin doğrulanması da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER