Teknoloji

OnePlus 8T OnePlus tarafından yanlışlıkla sızdırıldı

oneplus 8t pro

OnePlus 8T sonbaharda tanıtılması beklenen akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Akıllı telefona ait ilk görüntü, yanlışlıkla OnePlus tarafından sızdırıldı. OnePlus 8 serisi için hazırlanan en yeni Android 11 geliştirici ön izlemesinde OnePlus 8T’ye ait bir görsel yer alıyor.

Söz konusu görsel, akıllı telefon hakkında pek fazla detay vermiyor. Sadece mevcut OnePlus 8’e bir hayli benzeyen ön panel görülüyor. Ancak dosyanın “OnePlus_8T.webp” adını taşıması ve OnePlus 8 ile OnePlus 8 Pro‘nun görüntü dosyalarından farklı olması, yeni telefonun işaretçisi olarak değerlendiriliyor.

Sızıntının zamanlaması ve kaynağın OnePlus’ın yazılım güncellemesi olması, 8T’nin ön panel tasarımının OnePlus 8 serisine bir hayli benzemesinin kesin olduğunu gösteriyor. Arka panel tasarımı konusunda fikir edinmek içinse biraz beklemek gerekiyor.

OnePlus 8T hakkındaki detayların önümüzdeki dönemde netleşmesi bekleniyor. OnePlus’ın resmi duyurusundan önce de telefona dair yeni sızıntıların ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER