Teknoloji

OnePlus 8T’nin büyüklüğüyle ilgili dikkat çekici bilgi

oneplus 8t

OnePlus 8T, tıpkı selefi OnePlus 8 gibi, 6.55 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek. Ancak 8T, boyut itibarıyla selefinden biraz daha büyük olacak. Konuyla ilgili bilgiler, ünlü duyumcu OnLeaks tarafından yapılan bir paylaşımla ortaya çıktı.

Söz konusu paylaşıma göre; 8T, 162.8 x 75.5 x 8.4 mm. boyutlarında bir cihaz olacak. Kamera çıkıntısıyla birlikte kalınlık 9.3 mm.’ye çıkacak. GSMArena sitesi, bu paylaşımdan hareketle 8T’nin boyutlarını OnePlus 8 ve 8 Pro’yla kıyaslayan basit bir görsel hazırladı.

OnePlus’ın bu yıl T Pro modelini çıkarmayacağını hatırlatmakta fayda var. Şirket bunun yerine 8T’de 120Hz yenileme hızı gibi ekstra özellikler sunuyor. OnePlus 8T’de tıpkı 8 Pro’da olduğu gibi 4500 mAh kapasiteli bir pilin bulunduğu şimdiden biliniyor. Dolayısıyla boyuttaki büyümenin bununla ilgili olduğu da söylenebilir.

oneplus 8t

8T, OnePlus’ın 65W Warp Charge hızlı şarj teknolojisiyle gelecek ilk telefon olacak. Bu teknolojiyle 15 dakika içinde pilin doluluk oranı yüzde 58’e çıkacak. Tam şarj içinse 49 dakika gerekecek.

OnePlus 8T 14 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER