Teknoloji

OnePlus 8T için önemli bir ekran özelliği doğrulandı

oneplus 8t

OnePlus 8T, hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyordu. Akıllı telefonun tanıtım tarihinin açıklamasıyla birlikte OnePlus cephesinden resmi paylaşımlar da gelmeye başladı. Bu paylaşımlardan birisini de OnePlus’ın CEO’su Pete Lau yaptı ve telefona dair önemli bir bilgiyi doğruladı.

TechRadar sitesine konuşan Lau, OnePlus 8T’de 120Hz yenileme hızına sahip bir ekranın bulunacağını doğruladı. Ekranın büyüklüğünün OnePlus 8’deki gibi 6.55 inç olacağını belirten CEO, mühendislerin ekranı geliştirmek için ciddi bir mesai harcadığına dikkat çekti.

OnePlus 8T’nin ekranı pürüzsüzlük, renk doğruluğu ve maksimum parlaklık gibi konularda selefine kıyasla daha yukarıda duracak gibi duruyor. Telefonun ekranının DisplayMate’ten A+ notu alması da bahsedilen gelişmeyi destekliyor.

2.5D esnek camla kaplı olan ekranın maksimum parlaklık seviyesi de 1000 nit olacak. Lau, ekranın renk doğruluğu konusunda da sektörün zirvesinde yer alacağı iddiasında bulundu. 2.5D camın varlığının açıklanması, OnePlus 8T’nin düz bir ekrana sahip olacağı anlamına geliyor.

Lau’nun röportajda OnePlus 8T ve OnePlus 8 Pro karşılaştırması yapması da dikkat çekiyor. Bu da OnePlus’ın 14 Ekim’de sadece 8T’yi tanıtacağını üstü kapalı da olsa doğruluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER