Teknoloji

OnePlus 8 tanıtılmadan listelerin zirvesine yerleşmeye başladı

oneplus 8
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bazı akıllı telefon üreticileri, telefonlarının pazarlamasında farklı sitelerin yaptığı değerlendirmelerden ciddi anlamda yararlanıyor. Bu değerlendirmeler genellikle telefon tanıtıldıktan sonra ortaya çıkıyor. Ancak DisplayMate’in OnePlus 8 için hazırladığı değerlendirme, telefonun tanıtımına daha 10 günlük bir süre varken ortaya çıktı.

DisplayMate sitesi, akıllı telefonların ekranlarını test ediyor ve not veriyor. OnePlus’ın henüz resmi duyurusunu yapmadığı 8 serisini de konuk eden site, OnePlus 8’in ekranını şimdiye kadar incelediği telefonlar içinde en üst sıraya yerleştirdi.

OnePlus 8’in AMOLED ekranının teknik bakımdan çok güçlü olduğu rahatlıkla söylenebilir. 120Hz yenileme hızı, 240Hz dokunuş tepki hızı, 10-bit renk derinliği gibi güçlü özelliklere sahip bu ekranı, Qualcomm Snapdragon 865 gibi kuvvetli bir işlemcinin desteklemesi de performansı artırıyor.

DisplayMate’in OnePlus 8’e şimdiden birinciliği vermesine şüpheci bir açıdan bakanlar da yok değil. DisplayMate’in ekran testlerine güvenilse de, yeni bir iPhone veya Galaxy S serisi telefon çıktığında zirvenin otomatikman bu cihazlardan birine geçmesi genellikle eleştiriliyor. Yine de, OnePlus 8’in önemli bir güvenoyu aldığı rahatlıkla söylenebilir.

OnePlus’ın OnePlus 8 serisinin ekranı konusundaki iddiasının işaretleri daha önce verilmişti. Güçlü ekranın nelerle destekleneceğini tam anlamıyla görmek için 14 Nisan’a kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER