Teknoloji

Yeni OnePlus 8 sızıntısı 7T Pro benzerliğini bir kez daha gösteriyor

oneplus 8

Üst sınıf telefonların fiyatı arttıkça, OnePlus‘ın akıllı telefonlarının çekiciliği de orantılı şekilde artıyor. Şirketin telefonlarının fiyatları da zaman içinde yükselse de, muadillerine kıyasla daha uygun fiyata sunulan özellikler sayesinde OnePlus çekiciliğini muhafaza etmeyi başarıyor. Önümüzdeki aylarda tanıtılacak OnePlus 8 ve 8 Pro ile de bu çizginin korunması bekleniyor.

OnePlus 8’e dair sızıntılar uzun süre önce etrafta dolaşmaya başlamıştı. Bu sızıntıların en yenisinde OnePlus 8 Pro’nun arka panel tasarımını görmek mümkün oluyor. Önce Snapchat’te paylaşılan, daha sonra da diğer sosyal ağlarda dolaşmaya başlayan fotoğraflara bakıldığında; OnePlus 8’in arka panel tasarımının geçtiğimiz sonbaharda tanıtılan OnePlus 7T Pro’ya bir hayli benzediği görülüyor.

Fotoğrafların doğruluğu konusunda bir şey söylemek mümkün değil. Ancak fotoğraflara bakıldığında göze ilk olarak panelin orta kısmındaki dikey tasarımlı kamera modülü çarpıyor. Bu modülde dört kamera sensörünün yer aldığı görülüyor. Sensörlerin büyük bir görüntüye sahip olmadığını da belirtmek gerekiyor.

oneplus 8

OnePlus 8 Uçuş Süresi kamerasıyla gelebilir

OnePlus 8’in arkasındaki dördüncü kameranın bir Uçuş Süresi (ToF) sensörü olma ihtimali yüksek görünüyor. Fotoğraflardaki telefonun 8 Pro olabileceği de belirtilse de, bu konuda bir şey söylemek şimdilik pek mümkün değil. OnePlus’ın telefonun içinde de çeşitli değişiklikler yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

OnePlus 8’in ön paneli ise daha ilginç bir hikaye anlatabilir. Akıllı telefonun ön kamera deliği de bulunan 120Hz 2K OLED bir ekran taşıyacağı söyleniyor. OnePlus 8’in suya ve toza karşı dayanıklılık için IP sertifikasına ve kablosuz şarj desteğine sahip olabileceği de söylentiler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER