Teknoloji

OnePlus 8 serisinin tasarımı resmi videoyla doğrulandı

oneplus 8 pro

OnePlus uzun yıllardır yeni telefonlarını tanıtmadan önce bazı bilgileri ve detayları resmi olarak paylaşıyor. Bu gelenek, önümüzdeki hafta gözler önüne çıkacak OnePlus 8 serisi için de devam ediyor.

OnePlus’ın resmi YouTube kanalında paylaşılan bir video, hem OnePlus 8’in hem de Pro versiyonunun tasarımını gözler önüne seriyor. Videoda telefonların Buzul Yeşili olarak adlandırılan rengi görülüyor. Söz konusu rengin varlığı, daha önceki sızıntılarda ortaya çıkmıştı.

OnePlus 8’de Akik Siyah ve Interstellar Glow adını taşıyan iki renk seçeneği daha kullanıcılara sunulacak. 8 Pro’da ise Akik Siyah renginin yanında Ultramarin Mavi isimli renk seçeneği raflardaki yerini alacak.

OnePlus yeni telefonlarının hem güzel görüneceğinin hem de bu telefonları elde tutmanın ve kullanmanın kolay olacağının sözünü veriyor.

OnePlus 8 serisi, 14 Nisan’da resmen tanıtılacak. Sızıntılar ve OnePlus tarafından yapılan bazı resmi paylaşımlar sayesinde şimdiden telefonlara dair pek çok detay biliniyor. Telefonlara ilişkin tüm bilgileri görmek içinse tanıtım tarihine kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER