Teknoloji

OnePlus 8 Pro sızıntısı yeni renk seçeneğini gösteriyor

oneplus 8 pro

OnePlus 8 serisiyle ilgili sızıntı ve dedikodular yavaş yavaş artıyor. Önümüzdeki dönemde bunlara düzenli olarak yenileri de eklenecek gibi görünüyor. İnternete sızan yeni fotoğraflarda, serinin amiral gemisi OnePlus 8 Pro deniz yeşili renk seçeneğiyle boy gösteriyor. Bu rengin daha önce OnePlus’ın paletinde olmadığını belirtmek gerekiyor.

OnLeaks ve iGeeksBlog tarafından paylaşılan fotoğraflarda OnePlus 8 Pro’yu tüm açılardan detaylı biçimde görmek mümkün oluyor. Görseller, OnePlus’ın 7 Pro modelinde kullandığı açılır ön kamera mekanizmasından vazgeçtiğini gösteriyor. Bu konudaki iddialar, geçtiğimiz ekim ayında gündeme gelmişti.

OnePlus 8 serisinin teknik özellikleri ise bu hafta içinde oldukça detaylı biçimde internete sızmıştı. İki telefon arasında çok sayıda farkın olduğunu gösteren sızıntı, her iki cihazın kalbinde de Qualcomm Snapdragon 865 işlemcinin bulunduğunu doğrulamıştı.

OnePlus CEO’su Pete Lau, geçtiğimiz ocak ayında yaptığı bir açıklamada şirketinin yeni telefonunun 120Hz yenileme hızına sahip ekranla geleceğini belirtmişti. Dolayısıyla yukarıda bahsettiğimiz sızıntının 8 Pro için bu durumu doğrulamasına şaşırmamak gerekiyor. Standart OnePlus 8 ise daha düşük yenileme hızına sahip bir ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak.

OnePlus 8 Pro’nun kablosuz şarj desteğine sahip olması da sürpriz değil. OnePlus geçtiğimiz ocak ayında Qi kablosuz şarj standardını yöneten Wireless Power Consortium (Kablosuz Güç Konsorsiyumu) isimli gruba katılmıştı.

OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro, çok büyük ihtimalle nisan ayında resmiyet kazanacak. Telefonlar için henüz bir tanıtım tarihi açıklanmış değil.

İLGİLİ HABERLER