Teknoloji

OnePlus 8 Pro’nun yeni renk seçeneklerinden biri daha ortaya çıktı

oneplus 8 pro android 11

OnePlus 8 serisi iki hafta sonra resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtıma doğru geri sayım devam ederken, seriyle dair yeni bilgiler ve detaylar da internete sızıyor. Bu sızıntıların en yenisinde serinin amiral gemisi olan OnePlus 8 Pro, yeni renk seçeneklerinden biri içinde görülüyor.

Fotoğrafı paylaşan WinFuture sitesine göre, OnePlus 8 Pro’nun mavi tonlarındaki bu göz alıcı rengi şirket tarafından “ultramarin mavi” olarak adlandırılıyor. Oldukça zengin olan bu tonun mora da fazlasıyla yakın durduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

OnePlus’ın OnePlus 8 Pro’da “akik siyahı” ve “buzlu yeşil” olarak adlandırılan renk seçeneklerini de kullanıcıların karşısına çıkarması bekleniyor. OnePlus 8 içinse “yıldızlararası parıltı” şeklinde Türkçeye çevrilebilecek bir renk seçeneğinin hazırlandığı söyleniyor. Sızan fotoğraflar bu rengin kırmızı ve turuncu tonlarında olduğunu gösteriyor.

WinFuture sitesinin haberinde telefonun donanımsal özelliklerinin önemli kısmını görmek mümkün oluyor. Buna göre, akıllı telefonun arkasında dört sensörlü bir kamera sistemi bulunuyor. Bu sistemde iki adet 48 megapiksel çözünürlüklü sensörün yer alacağı ve bunlardan birinin geniş açılı, diğerinin ise ultra geniş açılı lens taşıdığı belirtiliyor. 8 megapiksel telefoto kamera ve 5 megapiksel sensör de sistemin diğer üyeleri arasında yer alıyor. 5 megapiksel sensörün “ekstra renk verisi” sağlayacağı ifade ediliyor.

OnePlus 8 Pro, 120Hz yenileme hızına sahip 6.78 inç büyüklüğünde QHD+ çözünürlüklü bir ekran taşıyacak. Snapdragon 865 işlemci, 30W kablosuz şarj ve 3W ters kablosuz şarj gibi özellikler telefonda kullanıcıları bekliyor. OnePlus 8 serisinin üyeleri, 14 Nisan’da resmen tanıtılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER