Teknoloji

OnePlus 8 Pro sızıntısı tasarımı ve 120Hz ekranı doğruluyor

oneplus 8 pro

OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro modelleri ufukta görünmeye başlamış durumda. Son dedikodulara göre; bu iki telefon beklenenden de önce, mart ayının sonlarında veya nisan ayında gözler önüne çıkabilir. Bu da OnePlus’ın MWC 2020 sonrası etrafın durulmasını bekleyeceğini gösteriyor. İnternete sızan yeni bir görsel, hem OnePlus 8 Pro’nun teknik özelliklerini görmeyi sağlıyor hem de daha önceki bir tasarım sızıntısını doğruluyor.

OnePlus 8 Pro’ya ait olduğu söylenen yeni görsel, ilk bakışta fazla detay verilmediği için pek etkileyici görünmüyor. Ancak kısa süre önce internete düşen diğer görsellerle karşılaştırıldığında tasarımlar arasındaki benzerlik göze çarpıyor. Yeni görüntüyle daha önce internete sızan 8 Pro taslağı arasındaki en somut farkın renk olduğu söylenebilir.

Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 865 işlemcinin bulunması bekleniyor. Bu işlemciye 8 GB RAM’in eşlik edeceği belirtiliyor. Dahili depolama alanı seçeneklerinin ise 128 ve 256 GB olacağı ifade ediliyor. 128 ve 256 GB dahili depolama alanının 8 GB RAM ile sunulması mantıklı görünüyor. Ancak OnePlus’ın 12 veya 16 GB RAM de sunabileceği belirtiliyor. 16 GB RAM özellikle OnePlus’ın McLaren Edition telefonları için mantıklı bir tercih gibi görünüyor.

OnePlus 8 Pro 4500 mAh pil taşıyacak

Ekran tarafında da OnePlus 8 Pro’yla ilgili de yeni iddialar söz konusu. 6.5 inç makul bir boyut gibi görünse de, bunun standart OnePlus 8 için tercih edilebileceği ve OnePlus 8 Pro’da 6.65 inç bir ekrana yer verilebileceği konuşuluyor. OnePlus 8 Pro’ya ait olduğu söylenen yeni bir fotoğraf ise 60, 90 ve 120Hz ekran yenileme oranı seçeneklerinin sunulacağını gösteriyor.

oneplus 8 pro

OnePlus 8 Pro’ya enerjisini 4500 mAh kapasiteli bir pilin vermesi bekleniyor. Bu işlemcinin 50W hızlı şarj desteğine sahip olacağı söyleniyor. Söz konusu hızlı şarj desteğinin Warp Charge 50 teknolojisiyle sunulması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER