Teknoloji

OnePlus 8 Pro sızıntısı çarpıcı tasarım değişikliğini gösteriyor

oneplus 8 pro

İnternete sızan yeni taslak tasarım görselleri, OnePlus‘ın sıradaki telefonlarında önemli bir değişiklik yapabileceğini gösteriyor. 7 Pro ve 7T Pro modellerinde ön kamerayı açılır mekanizmaya yerleştiren şirketin OnePlus 8 Pro ile birlikte kamera delikli ekrana geçiş yapabileceği belirtiliyor.

OnLeaks tarafından sağlanan bilgilerle 91Mobiles tarafından hazırlanan görseller, bu yeni tasarımın nasıl görüneceği konusunda daha somut fikir edinmeyi sağlıyor. Söz konusu görsellerde, OnePlus 8 Pro’nun arkasına bir Uçuş Süresi sensörünün eklenmiş olması da gözden kaçmıyor.

91Mobiles’a göre; OnePlus 8 Pro’da 6.65 inç büyüklüğünde, kavisli ve 90Hz yenileme oranına sahip bir ekran bulunacak. Kısa süre önce tanıtılan OnePlus 7T Pro’nun ekran büyüklüğü 6.67 inç. Açılır ön kameradan vazgeçilmesi dışında OnePlus’ın yeni amiral gemisinde pek büyük bir değişiklik olmayacak gibi görünüyor.

OnePlus 8 Pro ne zaman tanıtılacak?

OnePlus 8’in taslakları da kısa süre önce ortaya çıkmıştı. Söz konusu görseller, OnePlus 8’in Pro versiyonuna kıyasla daha küçük bir ekrana sahip olacağını ve Uçuş Süresi sensörü taşımayacağını gösteriyor.

oneplus 8
OnePlus 8

OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro ile tanışmak için önümüzdeki ilkbahara kadar sabretmek gerekiyor gibi görünüyor. OnePlus 6 ve OnePlus 7, mayıs aylarında tanıtılmıştı. Dolayısıyla OnePlus 8 serisinin de 2020’nin mayıs ayında tanıtılması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER