Teknoloji

OnePlus 8 Pro’nun ekranıyla ilgili yeni iddia

oneplus 8 pro

OnePlus geçtiğimiz mayıs ayında 90Hz ekranlı OnePlus 7 Pro modelini tanıtmıştı. Şirket, geçtiğimiz eylül ayında 7T’yi tanıttığı etkinlikte ise gelecekte çıkaracağı tüm telefonlarda 90Hz ekran sunacağını belirtmişti. Bu açıklama, OnePlus 8 ve 8 Pro modellerinde de 90Hz ekran bulunacağı anlamına geliyor.

Ancak iddialara göre, OnePlus 8 Pro’da standart OnePlus 8’den farklı bir ekran tercih edilecek. OnePlus 8 Pro’da 120Hz yenileme oranına sahip bir ekranın bulunacağı öne sürülüyor.

Akıllı telefon sektörüyle ilgili duyumları paylaşan Max J., Twitter’da “Be a Pro” (Pro Ol) yazısıyla 120Hz yazan bir görsel paylaştı. Pek çok kişinin aklına gelen ilk ihtimal 120Hz ekran taşıyacağı söylenen Samsung Galaxy S11 olsa da; Max J. bahsettiği telefonun OnePlus’ın 8 Pro modeli olduğunu daha sonra yaptığı başka bir paylaşımda belirtti.

OnePlus 8 Pro dört arka kamerayla gelebilir

Eğer bu iddia doğru çıkarsa 8 Pro, OnePlus’ın 120Hz ekranlı ilk akıllı telefonu olacak. OnePlus’ın standart OnePlus 8’de 120Hz yenileme oranlı ekrana yer vermesi ise pek ihtimal dahilinde görünmüyor.

OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro’nun resmi duyurusu için daha uzun bir süre beklemek gerekiyor. Ancak akıllı telefonlarla ilgili dedikodular bir süre önce internette dolaşmaya başlamıştı. Delikli ekrana sahip telefonların tasarımı oldukça benzer görünüyor. OnePlus 8’de üç, OnePlus 8 Pro’da ise dört arka kameralı sistemlerin bulunacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER