Teknoloji

Gelecek yıl beklenen OnePlus 8 Lite ile ilgili yeni bir sızıntı

oneplus 8 lite z
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Gelecek yılın ilk aylarında görmeyi beklediğimiz OnePlus 8 modelinin bir de daha uygun fiyatlı versiyonu OnePlus 8 Lite gelecek gibi görünüyor. Bu cihazın son zamanlardaki sızıntılarına bir yenisi daha eklendi.

@OnLeaks ve 91Mobiles tarafından paylaşılan fotoğraflar telefonun arkasında çift lensli kameranın bulunacağını, ön kameranın da ekrandaki deliğe yerleşeceğini gösteriyor. Telefonun düz bir ekranı olacak ve bunun da muhtemelen 6.4 inç ya da 6.5 inçlik köşeden köşeye uzunluğu bulunacak. Bu da son zamanlarda çıkan OnePlus 7T ve OnePlus 7T Pro’dan daha küçük bir cihaz olacağını gösteriyor.

USB-C portunun bulunacağı, kulaklık jakının da yer almayacağını görüyoruz. TechRadar‘ın belirttiğine göre, telefonun kalınlığı 8.6 mm olacak.

OnePlus 8 Lite’ın dahili bileşenleri hakkında bir bilgi yok, ancak bunun OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro’dan biraz daha farklı olmasını bekliyoruz. Tabii ki, böyle bir cihazın çıkışı gerçekleşirse bunu göreceğiz. Tabii ki, telefonun OnePlus 8’e göre daha düşük profilli bir işlemciye ve daha az RAM’e sahip olması da kuvvetle muhtemel görünüyor.

oneplus 8 lite

Bunlara ek olarak, OnePlus tüm telefonlarına 90 Hz ekran yerleştirme konusunda epey iddialı, bu cihaz da benzer nitelikte bir ekrana sahip olabilir.

Tüm bunların gerçek olup olmadığını görmek için 2020’nin ilk aylarına kadar beklememiz gerekiyor. OnePlus 8 telefonlarının gelecek yılın ilk yarısında çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER