Teknoloji

OnePlus 7T Pro sızıntısında dikkat çeken detay

oneplus 7t pro

OnePlus önümüzdeki hafta iki, hatta üç yeni akıllı telefonu gözler önüne çıkaracak. Şirketin 7T’nin yanı sıra telefonun Pro ve McLaren versiyonlarını çıkarması bekleniyor. İnternete sızan OnePlus 7T Pro fotoğrafı ise gündemi yakından takip edenlere oldukça tanıdık gelecek bir tasarımı işaret ediyor.

OnePlus CEO’su Pete Lau, kısa süre önce OnePlus 7T’nin arka panelini gösteren fotoğrafları şirketin resmi forumunda paylaşmıştı. Söz konusu fotoğraflar, telefonun tasarımında OnePlus One’dan bu yana yapılan en büyük tasarım değişikliğini gözler önüne sermişti.

Şimdiye kadar arka kameraları tek bir kolon üstüne dikey biçimde yerleştiren OnePlus, OnePlus 7T ile birlikte yuvarlak bir kamera modülü tasarımına geçiş yapacağını ilan etmişti. Bu kamera tasarımı akıllara Huawei’nin bugün tanıtacağı Mate 30 serisinin tasarımını getiriyor.

OnLeaks ve iGeeks Blog tarafından paylaşılan yeni bir fotoğraf ise OnePlus 7T Pro’yu hem önden hem de arkadan gösteriyor. Arka panelin Lau tarafından paylaşılan OnePlus 7T fotoğrafından farklı olduğu hemen göze çarpıyor.

OnePlus 7T Pro 26 Eylül’de tanıtılacak

Arka kamera sisteminde, tıpkı OnePlus’ın eski telefonlarında olduğu gibi, dikey bir tasarımın tercih edildiği görülüyor. Arka panelin ortasına yerleştirilen sistem üç lense ev sahipliği yapıyor. Bu sistemin hemen yanında ise Uçuş Süresi sensörünün varlığı dikkat çekiyor.

OnePlus 7T Pro’da 6.65 inç büyüklüğünde QHD+ çözünürlüklü bir ekranın bulunması bekleniyor. Telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 855+ yonga setin yer alması, bu yonga sete 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi öngörülüyor. OnePlus 7T Pro ile tanışmak içinse 26 Eylül’e kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER