Teknoloji

OnePlus 7T Pro’nun McLaren versiyonu böyle görünebilir

oneplus 7t pro mclaren

OnePlus, geçtiğimiz yıl aralık ayında OnePlus 6T‘nin McLaren versiyonunu duyurmuştu. Çinli üretici, aynı işbirliğini önümüzdeki dönemde çıkaracağı yeni amiral gemisinde de sürdürecek gibi görünüyor. OnePlus 7T Pro McLaren versiyonuna dair işaretler yavaş yavaş belirginleşiyor.

OnePlus 7T Pro’nun McLaren versiyonunun görsel açıdan OnePlus 6T’nin McLaren versiyonuna benzer nitelikler taşıması bekleniyor. Telefonun siyah ve turuncuyu buluşturan tasarımının izleri, 91Mobiles ve OnLeaks tarafından paylaşılan taslak görsellerde de görülüyor.

Üç boyutlu taslak görseller, kısa süre önce sızan görsellere benzer hatları gösteriyor. OnePlus 7T Pro’nun ana tasarımı, görsel açıdan mevcut OnePlus 7 Pro’dan pek fazla uzaklaşmayacak gibi görünüyor. McLaren versiyonunda ise aradaki farklar biraz daha belirgin hâle geleceğe benziyor.

OnePlus 7T Pro’nun McLaren versiyonunda parlak, karbon fiber dokulu siyah arka paneli; rengini “McLaren turuncusu” olarak tanımlayabileceğimiz, alt köşelere ve kenarlara yerleştirilen şeritlerin tamamlaması bekleniyor.

OnePlus 7T Pro McLaren versiyonu teknik açıdan farklı olacak mı?

OnePlus 6T’nin McLaren versiyonu, kullanıcılara kozmetik değişimden fazlasını getirmişti. Akıllı telefon, standart 6T’den farklı olarak 30W Warp Charge özelliğini sunmuştu. Dolayısıyla OnePlus 7T Pro’nun McLaren versiyonu için de benzer beklentilerin olduğunu söylemek gerekiyor.

Ancak 7T Pro’nun teknik bakımdan OnePlus 7 Pro’dan daha farklı özellikler sunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu da telefonun McLaren versiyonunda ekstra bir teknik yenilik bulunması ihtimalini aşağıya çekiyor.

OnePlus 7T Pro McLaren versiyonunun ne zaman tanıtılacağı konusunda şimdiden kesin bir şey söylemek mümkün değil. Ancak 7T ve 7T Pro’nun eylül ayının sonlarında, McLaren versiyonunun ise kasım veya aralık aylarında tanıtılması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER