Teknoloji

OnePlus 7T özellikleri ile ilgili yeni ipuçları; üç arka kamera, güçlü işlemci

OnePlus bu sıralar OnePlus TV ile ilgili bilgileri sağlamakla meşgul görünüyor. Yakında çıkması beklenen OnePlus 7T ve OnePlus 7T Pro modelleri hakkındaysa şu sıralar oldukça sessiz duruyor.

Şimdiye kadar Pro modeliyle ilgili bazı bilgiler duyduk. Aynı zamanda bazı taslak fotoğraflar da sızdı. Son sızıntı ise standart OnePlus 7T modeliyle ilgili oldu.

Twitter’ın sızıntı kaynaklarından olan Ishan Agarwal, OnePlus 7T’nin Qualcomm Snapdragon 855+ platformunda çalışacağını öne sürüyor. Bu da OnePlus 7‘ye göre güç artışının sunulacağını gösteriyor. RAM desteğinin 8 GB olacağı, depolama alanı seçeneklerinin de OnePlus 7’deki gibi 128 GB ve 512 GB olacağı belirtiliyor.

Ayrıca tweette, OnePlus 7T’nin de ekran büyüklüğünün 6.41 inçten 6.55 inçe yükseltileceği belirtiliyor. Buna ek olarak, OnePlus 7 Pro’daki gibi 90Hz yenileme hızı korunacak. Ekran çözünürlüğünün Quad HD’ye çıkacağı ve çentiğin kaldırılacağı da iddia edilenler arasında bulunuyor.

Arkada ise ikili yerine üçlü kameranın bulunacağı söyleniyor. OnePlus 7T’nin OnePlus 7’deki gibi 48 megapiksel ana kamerayı koruyacağı belirtiliyor. Ancak bunların yanına 16 megapiksel ve 12 megapiksel sensörler eklenecek. OnePlus 7’nin ikinci kamerası ise sadece 5 megapiksel sensöre sahip.

Diğer detaylar arasında 16 megapiksel ön kameranın OnePlus 7’deki gibi aynen korunacağı yer alıyor. Pil kapasitesi de 3700 mAh’den 3800 mAh’ye çıkarılacak. Renkler ise gümüş ve mavi olacak.

GSM Arena sitesi, bu bilgilerin yanına OnePlus 7T Pro’nun Qualcomm Snapdragon 855+ ile çalışacağı bilgisini ekliyor. Aynı zamanda 4080 mAh kapasiteli pile sahip olacağını öne sürüyor.

OnePlus 7T cihazlarının ekim ayının ortalarında piyasaya çıkmasını bekliyoruz. Eylül ayının sonlarında Hindistan’da bir etkinlik düzenlenecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER