Teknoloji

OnePlus 7T kutusundan Android 10 ile çıkacak

oneplus 7t

OnePlus yeni akıllı telefonu OnePlus 7T hakkındaki bilgileri resmi tanıtımdan önce paylaşma konusunda oldukça rahat davranıyor. Şirketin CEO’su Pete Lau, telefonun arka panelini gösteren fotoğrafları daha önce paylaşmıştı. Bu fotoğraflar, telefonun üç lensli arka kamera sistemini gözler önüne sermişti.

OnePlus 7T’nin kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacağı da şimdiden belli oldu. Akıllı telefonun Android 10 ile gelecek olması, OnePlus’ın Android güncellemeleri konusundaki çizgisini yeni telefonunda da koruyacağı anlamına geliyor. Şirket, OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro için Android 10 güncellemesinin dağıtımının başladığını açıkladı.

Bu da Google’ın Android 10’da sunduğu koyu renk modu gibi özelliklerin OnePlus 7T’de kullanıcıları karşılayacağı anlamına geliyor. Gelişmiş gizlilik ayarları ve yeni hareketle kontrol seçenekleri de Android 10’un beraberinde getirdiği yenilikler arasında bulunuyor.

OnePlus 7T 26 Eylül’de tanıtılacak

OnePlus CEO’su Pete Lau, 7T’nin Android 10 ile yüklü olarak geleceğini açıklarken, Huawei’ye de küçük bir taş atmaktan geri kalmadı. Lau, OnePlus’ın Android 10’u Google’ın uygulama ve servisleriyle birlikte yüklü olarak sunacak ilk operatör olacağını açıkladı. Lau, “Asla Yetinme” yaklaşımları çerçevesinde teknolojiyi paylaşmak için daima yeni yollar aradıklarını sözlerine ekledi.

OnePlus 7T ve Pro versiyonu 26 Ekim’de Hindistan’da gözler önüne çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER