Teknoloji

OnePlus 7T büyük ihtimalle böyle görünecek

oneplus 7t

OnePlus her yıl amiral gemisi telefonunu tanıttıktan birkaç ay sonra bu cihazın biraz daha iyileştirilmiş “T” versiyonunu tanıtıyor. Çinli üretici, bu politikayı 2019’da da sürdürmeye hazırlanıyor. OnePlus 7‘nin takipçisi olacak olan OnePlus 7T, 2019’un en iyi telefonlarından biri olmaya aday görünüyor.

OnePlus 7T’nin arkasında üç lensli bir kamera modülünün bulunacağı daha önce ortaya çıkmıştı. İnternete sızan ve resmi görünen taslak görselleri, telefonun neye benzeyeceği konusunda oldukça somut fikirler edinmeyi sağlıyor.

OnePlus 7T’nin arkasında üç lensli bir kameranın bulunacağını ve bu kameranın yuvarlak bir tasarıma sahip olacağını ünlü duyumcu Evan Blass açıklamıştı. Telefonun taslak görsellerini ise bir diğer ünlü duyumcu Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks) paylaştı. Bu görsellerde telefon neredeyse her açıdan görünebiliyor.

Görsellerde OnePlus 7T’nin, tıpkı OnePlus 7 gibi, su damlası çentikli bir ekrana sahip olacağı görülüyor. Ancak arkadaki kamera sayısının üçe çıkması, One Plus 7 ve 7T arasındaki somut farklardan biri olarak öne çıkıyor. Yuvarlak modüle yatay olarak yerleştirilen üç lensin altında LED flaş görülüyor. OnePlus’ın logosu da arka paneldeki unsurlar arasında bulunuyor.

Paylaşılanların OnePlus 7T’nin resmi görselleri olmadığını belirtmekte fayda var. Dolayısıyla OnePlus 7T’nin gerçek tasarımının bundan daha farklı olması da hâlâ ihtimaller dahilinde yer alıyor. OnePlus 7T’nin Pro versiyonuna dair bilinenler ise şu an için sınırlı.

OnePlus 7T ne zaman çıkacak?

OnePlus 7T’nin 6.4 veya 6.5 inç büyüklüğünde bir ekran taşıması bekleniyor. Telefonun kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 855+ yonga setinin olacağı söyleniyor. Bu yonga sete 8 GB RAM’in eşlik edeceği, dahili depolama alanı seçeneklerinin ise 256 GB’ye kadar uzanabileceği belirtildi.

OnePlus 7T ve Pro versiyonunun 26 Eylül itibarıyla resmiyet kazanacağı ve Hindistan’da satışa sunulacağı söyleniyor. Telefonun ABD ve Avrupa’da piyasaya çıkışı içinse 10 Ekim işaret ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER