Teknoloji

OnePlus 7 sızıntısı kızaklı kamera mekanizmasını bir kez daha gösteriyor

oneplus 7 pro

OnePlus ekran çerçevelerinden kurtulma yolculuğunda nihai hedefe yakında ulaşacak gibi görünüyor. İnternete sızan ve OnePlus 7‘ye ait olduğu belirtilen yeni görsellerde ekran çerçevesinin inceldiği ve telefonun ön panelinin neredeyse tamamının ekranla kaplandığı görülüyor. 6.5 inç büyüklüğünde olduğu söylenen ekranın üzerinde çentiğe rastlanmazken, OnePlus 7 ön kamera konusunda Vivo NEX S‘in yolundan giderek kızaklı bir mekanizmayı tercih ediyor.

Sızan görselde OnePlus 7’nin arka panelini görmek de mümkün oluyor. Arka panelde son dönemdeki modaya uygun olarak üç arka kamera bulunuyor. Akıllı telefonun kulaklık jakını geri getirmesi yönündeki beklentiler ise boşa çıkacak gibi görünüyor. OnePlus 7’de kablosuz şarj özelliğinin bulunması ihtimali ise OnePlus CEO’su Pete Lau tarafından yapılan bir açıklamayla rafa kalkmıştı.

Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 855 yonga setinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu yonga seti 5G’yi desteklese de OnePlus 7’de 5G desteğinin sunulmayacağı biliniyor. OnePlus 5G deneyimini OnePlus 7’den daha yüksek bir fiyatla satılacak başka bir telefonda sunmaya hazırlanıyor.

OnePlus 7 ne zaman tanıtılacak?

OnePlus 7 tanıtımı konusunda henüz resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak OnePlus’ın geçtiğimiz yıllardaki etkinlik takvimleri, OnePlus 7’nin mayıs veya haziranda tanıtılabileceği anlamına geliyor. Yeni telefonun fiyat etiketinde yazacak rakam konusunda ise henüz bir ipucu bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER