Manşetler

OnePlus 7 Pro’nun çerçevesiz ve çığır açacak ekranı görüldü

oneplus 7 pro

OnePlus’ın amiral gemisi OnePlus 7’nin yanında biraz daha güçlü olan OnePlus 7 Pro modelini de birkaç gün sonra, 14 Mayıs’ta tanıtmasını bekliyoruz. Tabii ki, bu lansmanın öncesinde OnePlus 7 Pro’nun fotoğraflarının da zamanından önce internete düşmesi kimse için sürpriz olmazdı. WinFuture sayesinde güçlü alternatifin neye benzeyeceğini görüyoruz.

Aslına bakarsanız, fotoğraflardan çok da fazla anlayacağımız bir ayrıntı bulunmuyor. OnePlus 7 Pro görünüş itibarıyla zaten sızmış olan OnePlus 7’ye epey benziyor. Aslına bakarsanız, bu fena sayılmaz. OnePlus 7’nin kızaklı kamera mekanizması sayesinde ön yüzü neredeyse tamamen ekranla kaplı ve çentiksiz bir tasarıma sahip olduğunu görmüştük. OnePlus 7 Pro için de aynısı geçerli olacak.

Daha ilginç olan nokta ise OnePlus 7 Pro’nun ekran biçimiyle ilgili görünüyor. OnePlus CEO’su Pete Lau, bu cihazın ekranında çığır açacak bir panel bulunacağını söylemişti. Lau’nun neyi kastettiğini henüz bilmiyoruz ancak WinFuture, OnePlus 7 Pro’nun 90Hz yenileme hızı ile daha hızlı çalışan bir ekrana sahip olacağına dair söylentileri hatırlatıyor. Benzer bir ekranı Razer Phone gibi oyun telefonlarında görüyoruz. Bu sayede animasyonlarda daha pürüzsüz bir deneyimin sunulması mümkün oluyor.

Ayrıca OnePlus, OnePlus 7 Pro’nun 5G versiyonunun da olacağını doğrulamıştı. Ancak bu modelin normal OnePlus 7 Pro’ya nazaran bir farka sahip olup olmayacağı bilinmiyor. Bunun cevabını almak için OnePlus’ın cihazı göstermesini beklemek gerekiyor, ya da başka bir sızıntıyı…

OnePlus 7’nin sızan teknik özellikleri oldukça ilgi çekici görünüyor. Quad HD+ Super AMOLED ekran, 4000 mAh kapasiteli pil, stereo hoparlörler, üç arka kamera, Qualcomm Snapdragon 855 işlemci, 6 GB ile 12 GB arasında RAM seçenekleri gibi özellikleri göreceğiz.

Tabii ki, OnePlus’ın elinde bu cihazların herkesin ilgisini çekmesini sağlayacak çeşitli numaraları da olabilir. Bunları görmek için 14 Mayıs Salı gününe kadar sabretmemiz gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER