Teknoloji

OnePlus 7 Pro’nun beklenen kamera güncellemesi dağıtıma çıktı

oneplus 7 pro

OnePlus 7 Pro için hazırlanan ilk yazılım güncellemesi, telefonun tanıtımından kısa bir süre sonra yayınlanmıştı. OnePlus, bu güncellemenin ardından akıllı telefonun kamera performansını iyileştirecek bir güncellemenin sözünü vermişti. Şirket, söz konusu güncellemeyi yayınlama konusunda fazla zaman kaybetmedi. OnePlus 7 Pro’nun kamera performansını iyileştirecek ve bazı ortam ekranı sorunlarını düzeltecek Oxygen OS güncellemesi dağıtıma çıktı.

Güncelleme, sistem tarafında bazı hataları düzeltirken çeşitli iyileştirmeler yapıyor. Bluetooth ses bağlantısındaki gecikmeleri düzelten güncelleme, ekrana iki defa dokunarak uyandırma teknolojisindeki sorunları da ortadan kaldırıyor.

Kameradaki iyileştirmelerde ise göze ilk olarak HDR modunda çekilen fotoğrafların görüntü kalitesinin artması çarpıyor. Düşük ışık performansını da iyileştiren OnePlus, bazı kullanıcıların şikayet ettiği beyaz dengesi ve odaklama sorunlarına da çözüm getiriyor.

OnePlus 7 Pro için hazırlanan yeni yazılım güncellemesi şu an için küçük bir kullanıcı grubuna ulaşmış durumda. Güncellemenin geniş ölçekli dağıtımının da kısa süre içinde başlaması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER