Teknoloji

OnePlus 7’nin açılır ön kamera mekanizması bir kez daha görüldü

Şubat ayının son günlerinde pek çok yeni akıllı telefon gözler önüne çıktı. Samsung, LG ve Sony‘nin yeni amiral gemilerinin resmiyet kazanmasının ardından gözler yolu beklenen diğer telefonlara çevrildi. Huawei P30 serisi ve OnePlus 7, söz konusu telefonlar arasında başı çekiyor.

OnePlus 7’yle ilgili sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntılar akıllı telefonun tasarımı ve telefonda bulunması muhtemel özellikler konusunda somut ipuçları veriyor. Sızıntı kervanına son olarak Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da yayınlanan bir fotoğraf katıldı. Bu fotoğraf OnePlus 7’nin en çok konuşulan özelliklerinden birini de somut biçimde görmeyi sağlıyor.

OnePlus 7’nin açılır bir ön kamera mekanizmasına sahip olacağına dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Bu mekanizmayı gösteren çeşitli fotoğraflar da ortaya çıkmıştı. İnternete sızan en son fotoğrafta da bu mekanizma açılmış şekilde görülüyor. Bu mekanizma sayesinde OnePlus 7’de çerçeveleri iyice inceltilmiş ve çentiksiz bir ekranla karşılaşmak mümkün oluyor.

Ancak OnePlus 7’ye ait olduğu söylenen bu yeni fotoğrafın doğruluğu konusunda bazı şüpheler bulunuyor. Fotoğrafta görülen cihazın OnePlus 6T’nin üstünde oynanmış bir versiyonu olduğu iddia ediliyor. Telefonun sağ kenarındaki butonlara bakılınca bu ihtimalin gerçek olabileceği görülüyor. OnePlus CEO’su Pete Lau’nun da Weibo üzerinde görselin sahte olduğunu belirten bir yorum yapması, şüpheleri artırıyor.

OnePlus 7 ne zaman tanıtılacak?

OnePlus 7 için henüz resmi bir tanıtım tarihi açıklanmış değil. Ancak OnePlus’ın bugüne kadar yaptığı duyurular, telefonun mayıs ayı itibarıyla tanıtılma ihtimalinin kuvvetli olduğunu gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER