Teknoloji

OnePlus 6T sızıntısı OnePlus 6’ya kıyasla daha büyük pili gösteriyor

oneplus 6t
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus‘ın yeni amiral gemisi telefonu OnePlus 6T, önümüzdeki ay resmiyet kazanacak. Ancak akıllı telefonun bazı özellikleri, resmi duyuru öncesinde sızıntılarla netleşiyor. Bu sızıntıların en yenisinin odak noktasında ise OnePlus 6T’nin pili bulunuyor.

OnePlus 6T’de kulaklık jakının olmayacağı, daha önce OnePlus tarafından doğrulanmıştı. Kulaklık jakının eksikliği hayal kırıklığı yaratacak bir faktör olsa da, OnePlus bu sayede telefonun seleflerine kıyasla daha büyük bir pile sahip olacağının ipucunu vermişti. Bu ipucu, telefondaki pilin kapasitesine dair merakı da artırmıştı.

İnternete sızan bir fotoğrafa göre, OnePlus 6T 3700 mAh kapasiteli bir pil taşıyacak. Bu kapasite yüksek olsa da, 6T’nin amiral gemilerine üstünlük sağlamasına yetmiyor. Örneğin, Samsung Galaxy Note 9’da 4000 mAh kapasiteli pil bulunuyor. Huawei Mate 20 Pro’nun ise Mate 10 Pro ve P20 Pro’daki 4000 mAh pilden daha gelişmiş bir kapasite sunması bekleniyor.

Yine de, 3700 mAh kapasiteli pilin OnePlus’ın kendi koşulları içinde bir gelişim olduğu söylenebilir. Geçtiğimiz mayıs ayında tanıtılan OnePlus 6’da 3300 mAh kapasiteli pil bulunuyor. OnePlus 6T’de ekran boyutunun 6.28 inçten 6.4 inçe yükselmesi bekleniyor.

OnePlus 6T ile ilgili bilgilerin doğruluğunu görmek için biraz daha sabretmek gerekiyor. Telefonun 17 Ekim’de tanıtılması bekleniyor. Ancak henüz bu konuya dair OnePlus’tan resmi bir açıklama gelmediğini belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER