Teknoloji

OnePlus 6T bugüne kadarki en pahalı OnePlus telefonu olabilir

oneplus 6t

Orijinal OnePlus, yurtdışında 299 dolar karşılığında satışa sunulmuştu. Telefonun fiyatı karşılığında sunduğu deneyim pek çok kişinin takdirini toplamıştı. Günümüzde amiral gemisi telefonlarının fiyatlarının geldiği nokta, “amiral gemisi katili” cihazlar üreten OnePlus’ı da etkileyecek gibi görünüyor. OnePlus 6T şirketin bugüne kadarki en pahalı telefonu olacağa benziyor.

6T’nin satış ağının OnePlus’ın eski telefonlarına kıyasla çok daha geniş olacağına dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Üretim, dağıtım ve pazarlama maliyetlerindeki artışın telefonun satış fiyatına yansıyacağı yönündeki beklenti de giderek kuvvetleniyor.

Hindistan kaynaklı yeni bir sızıntı da OnePlus 6T’nin fiyatı konusundaki tahminleri biraz daha somutlaştırmaya yardımcı oluyor. Hindistanlı bir perakende zincirine ait fiyat listesi, OnePlus 6 ve 6T arasındaki maddi farkı gösteriyor.

OnePlus 6, geçtiğimiz mayıs ayında Hindistan’da 34 bin 999 rupiden (2712 TL) başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştu. OnePlus 6T’nin 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip baz modelinin fiyat etiketinde ise 37 bin 999 rupi (2945 TL) yazacak. Bu fiyatların Batı ülkelerinde çok daha yüksek olması muhtemel görünüyor.

6T’nin 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip versiyonu için Hindistan’da 40 bin 999 rupi (3177 TL) ödemek gerekecek. 8 GB RAM’in yanında 256 GB depolama alanı isteyenlerin cebinden ise 44 bin 999 rupi (3487 TL) çıkacak.

OnePlus 6T 30 Ekim’de tanıtılacak

OnePlus 6T, 30 Ekim itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak. Telefon tanıtıldıktan sonra 1 hafta içinde de satışa sunulacak. Fiyattaki artışın OnePlus’ı nasıl etkileyeceği ise zamanla anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER