Teknoloji

OnePlus 6T benchmark testi Snapdragon 845 ve 8 GB RAM’i gösteriyor

oneplus 6t

OnePlus 6T, 30 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliği için geri sayım devam ederken, internete sızan yeni bir Geekbench benchmark testi sonucu daha önce ortaya atılan iddiaları destekliyor.

6T’nin 2018’de çıkan tüm amiral gemisi Android telefonlar gibi Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti taşıyacağına dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Benchmark testi sonuçları, bu beklentiyi doğruluyor. Teste giren versiyonda Snapdragon 845’e 8 GB RAM’in eşlik etmesi de dikkat çekiyor.

Buna rağmen, OnePlus’ın 6 GB RAM’e sahip bir versiyonunun da bulunması muhtemel görünüyor. Akıllı telefonun kutusundan Android 9 Pie ile çıkması ve bu işletim sistemini Oxygen OS 9.0 kullanıcı arayüzünün tamamlaması bekleniyor.

Benchmark testinde OnePlus 6T’nin tek çekirdekte 2510, çok çekirdekte ise 8639 puan aldığı görülüyor. Akıllı telefon performans bakımından mayıs ayında tanıtılan selefini geride bırakacağının işaretini veriyor.

OnePlus 6T kasım ayının ilk haftasında satışa sunulacak

OnePlus 6T‘nin enerjisini 3700 mAh kapasiteli pilinden alması bekleniyor. Pil kapasitesini artırmak için kulaklık jakından vazgeçen OnePlus, su damlası şeklinde bir çentik tercih etmişti. OnePlus 6T, 30 Ekim’deki tanıtımın ardından kasım ayının ilk haftasında satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER