Teknoloji

OnePlus 6’nın tanıtım tarihi belli oldu

OnePlus pad

oneplus 6OnePlus’ın yeni amiral gemisinin tanıtımı için hazırlıklarını sürdürdüğü bir sır değil. OnePlus 6 adını taşıyacağı kesin olan telefona dair dedikodu ve sızıntılar uzun sayılacak bir süredir etrafta dolaşıyor.

Telefonla ilgili tüm detayları birinci elden öğrenmek için fazla uzun bir süre beklemenin gerekmediği de sonunda açıklandı. İnternete sızan bir görsele göre, OnePlus yeni gözde telefonunu 6 Mayıs tarihinde gözler önüne çıkaracak. Çin’in Shenzen şehrinde gerçekleştirilecek tanıtım etkinliği, yerel saatle 14:00’da (TSİ 09:00) başlayacak.

Sızan görseldeki tanıtım tarihi, OnePlus’ın bugüne kadarki ürün tanıtım stratejisiyle örtüşüyor. İlkbahar aylarında ana amiral gemisini çıkaran şirket, sonbahar aylarında da o amiral gemisinin “T” versiyonunu tanıtıyor.

OnePlus 6 ile ilgili bazı önemli detaylar şimdiden biliniyor. Akıllı telefonda Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinin bulunmasına ve bu yonga setine başka güçlü bileşenlerin de eşlik etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Buna ek olarak, OnePlus’ın da modaya uyması ve akıllı telefonun ekranına bir çentik yerleştirmesi bekleniyor. Bütün bu iddiaların doğruluğunu kesin olarak görmek içinse 5 Mayıs tarihini beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER