Teknoloji

OnePlus 6 17 Mayıs’ta tanıtılacak

OnePlus 6 ile ilgili resmi ipuçları şu sıralarda sıklıkla paylaşılıyor. Akıllı telefonun önemli özelliklerini şirketin forum sayfalarında açıklayan OnePlus CEO’su Pete Lau, tanıtım tarihi konusunda ise bilgi vermemişti. Ancak sonuçta bu konudaki gizem de ortadan kalkmışa benziyor.

OnePlus’ın yeni akıllı telefonunun tanıtımı için birden fazla etkinlik düzenlemeyi planladığı iddiası, tanıtım tarihi konusunda da kafaların karşımasına neden olmuştu. Ortaya atılan tarihlerden birisi de 18 Mayıs’tı. Ancak OnePlus tarafından paylaşılan etkinlik afişi, bu konudaki söylentilere son noktayı oldukça net biçimde koyuyor.

Afişe göre, OnePlus 6 17 Mayıs’ta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliği şirketin ana vatanı Çin’de gerçekleştirilecek. Tanıtım etkinliği için alışılagelmişin dışında bir hareket yapacak olan OnePlus, hayranlarını da bilet satarak etkinliğe dahil edecek. Biletlerin satışı 27 Nisan itibarıyla başlayacak.

oneplus 6OnePlus 6 için 18 Mayıs’ta Hindistan’da bir tanıtım etkinliğinin daha düzenlenmesi hâlâ ihtimaller arasında yer alıyor. Dolayısıyla daha önce çıkan “birden fazla tanıtım etkinliği düzenlenecek” dedikodusunun tamamen yanlış olmadığını belirtmek gerekiyor. Akıllı telefonun standart versiyonuyla birlikte Avengers temalı sınırlı üretim versiyonunun da gözler önüne çıkması da fazlasıyla muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER