Teknoloji

OnePlus 5T Star Wars Edition tanıtım öncesinde internete sızdı

oneplus 5t star wars editionOnePlus 5T bugün düzenlenecek etkinlikle resmiyet kazanacak. Daha önceki akıllı telefonlarının özel versiyonlarını hazırlayan OnePlus, bu reçeteyi 5T’de de uygulayacak gibi görünüyor. Şirketin bunun için seçtiği tema da oldukça ilgi çekici. OnePlus 5T Star Wars Edition, resmi duyuruya kısa bir süre kala internete sızan arayüz kodlarında kendisini gösterdi.

Star Wars ve OnePlus’ın buluşmasının iki taraf için de mantıklı bir tercih olduğu söylenebilir. Star Wars serisinin en yeni filmi Son Jedi, önümüzdeki ay vizyona girecek. OnePlus 5T ise son dönemin en gözde filmlerden biri olacak gibi görünüyor. Kısacası yükselecek iki değerin buluşması, uygun bir seçim olarak nitelenebilir.

5T’nin OnePlus temalı versiyonunun varlığı, XDA Developers forumunda yapılan paylaşımlarla gün yüzüne çıktı. Quinny899 rumuzlu bir kullanıcı ve isimsiz bir kullanıcı tarafından yapılan paylaşımlar, OnePlus Oxygen OS’in kodlarına bakış atmayı sağlıyor. Kodlarda yeni cihaza dair ipuçları bulunuyor.

Akıllı telefonun dış görünümü gizemini koruyor. Bu noktada yukarıdaki görselin temsili olduğunu belirtmek gerekiyor. Ancak arayüzünün Star Wars temalı olacağı anlaşılıyor. Söz konusu temanın ana rengi, göz yakıcı bir kırmızı olacak gibi görünüyor. Bu kırmızının OnePlus’ın klasik kırmızı tonundan da yeni Star Wars filminin kırmızısından da farklı olması bekleniyor. Temadaki kırmızının telefonun dış tasarımına da yansıması beklentiler arasında yer alıyor.

OnePlus 5T Star Wars Edition ile ilgili detaylar bugün açıklanacak

OnePlus 5T Star Wars Edition ile ilgili diğer detaylar için OnePlus’ın bugün New York’ta gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER